Lifecyclecoaching

The Lifecycle is ontwikkeld vanuit mijn zienswijze op leven;

Het leven zie ik als een oneindig proces van leren, groeien en ontwikkelen. Als een terugkerend levensritme komen onze persoonlijke thema’s in verschillende vormen in cycli voorbij.

Angst, pijn, verdriet, onzekerheid, boosheid, onvervulde verlangens, afgunst, behoeften, spanning etc die zich laten afwisselen met vreugde, groei, liefde, blijdschap, successen, talenten, hoop, vertrouwen, ontspanning, enzo verder. Telkens groeiend naar een dieper niveau van ‘zijn’. Steeds meer jezelf ontmoetend, van wat er al is en waar je als mens mee hebt te zijn. Telkens meer en meer daar komend bij wie je in wezen al bent.

Jouw persoonlijk situatie is waar we samen vanuit vertrekken. 

Die ervaring waar je moeilijk van los komt. Dat waarin jij ervaart alleen te staan. Jouw geschiedenis die je met je meedraagt en je ambitie of dromen in de weg lijkt te staan. Daar waar jij van je zelf bent afgedreven en je de weg terug wilt bewandelen naar je authentieke zelf.

Wanneer je je met bewustzijn en in contact ontwikkelt, groeit het meesterschap in eigenheid

Mirjam van Hunnik

Samen gaan we op weg

Wanneer we in contact komen zullen we in staat zijn om dieper te kijken naar jouw geschiedenis, naar jouw heden en je toekomst. We werken aan bewustzijn. Om te begrijpen, om te leren en te ontwikkelen. We pellen de lagen af waar jij je ik mee hebt omhult, uit bescherming, uit overleven, uit pijn. Dit is hoe jij hebt geleerd je leven te hanteren. Dit is hoe jij de dingen doet. Wat laat je zien? Wie ben je werkelijk? Leer van ‘ik’ en ‘zelf’ die je ontmoet te houden, van jouw eigenheid. Jezelf werkelijk kennen, omarmen en laten zien is de weg naar persoonlijk meesterschap van jouw allermooiste leven.

Waar brengt het jou?

# rust
# afgestemd zijn op jouw behoeftes
# groei in jouw unieke meesterschap
# in balans zijn met jezelf
# vitaal en lekker in je lijf
# afscheid nemend van wat niet meer dient
# leren werken met je intuïtie
# meer authenticiteit
# zelfliefde
# voelen naast je denken

Krijg inzicht en helderheid in jouw Lifecycle. Leer deze te omarmen en lief te hebben … als dat unieke, mooie complete mens dat je al bent.

Lifecycle Coaching werkt met de verbinding tussen denken, voelen en weten.


 Meesterschap

 Het ‘denken’

 Dit zijn ook wel onze hoofdzaken.


 PersoonlijkeGroei

 Het ‘weten’

De zogenoemde hartszaken.


Lichaamsbewustzijn

 Het ‘voelen’

 De gevoelskwesties.

Meesterschap

Jouw sterke kanten verder ontwikkelen en inzetten voor wat je doet, zo draag jij op jouw unieke wijze bij aan het grotere geheel. In jouw werk, je relatie, je leven. Bij meesterschap ben je gericht op het versterken van je ware talent of kracht. Een meester te worden in wat je doet en hoe jij de dingen doet, op jouw eigen unieke wijze. Bewustzijn op meesterschap gaat niet over het bereiken van een eindpunt maar om het proces, over de weg die je gaat.

Persoonlijke groei

Jij bent uniek, met jouw verhaal, jouw talenten. Jij past niet in een hokje, er is geen label voor jou. Want zoals jij is er niemand. Durf jij zo naar jezelf te kijken? Weet jij jezelf te waarderen? Laat jij werkelijk zien wie je in weze bent? Heb jij jezelf lief, jouw licht en jouw donkerte? Ben je klaar om vanuit je hart te leven en ben je bereid de verwachtingen van je omgeving los te laten? Kom in het licht. Ont-wikkel, kom in contact met je ware zelf en zet jouw eigenheid centraal. Jij, uniek mooi mens.

Lichaamsbewustzijn

Wat als alle antwoorden al voor je beschikbaar zijn. Dat je alle relevante wijsheid al in je hebt? Wie is er niet bekend met een ‘het onderbuikgevoel’? Sta jij er voor open om meer intuïtief te leven, te werken? We hebben gaandeweg geleerd om op alles buiten onszelf gericht te zijn en raken zo volledig afgesneden van ons eigen lichaam. Dat lichaam is een wonder, een ingenieus systeem dat iedere dag voor jou werkt. Het is ons huis, maar hoe goed kennen we ons eigen lijf en hoe goed zorgen we er eigenlijk voor? Maak opnieuw kennis met je lichaam en de innerlijke wijsheid. Laat je verbazen welke verhalen het je heeft te vertellen wanneer je naar je lichaam leert luisteren.

Het ontwikkelen van contact met jouw bewustzijn draagt bij aan het vergroten van eigenheid in meesterschap

Mirjam van Hunnik

Kom in de flow van jouw lifecycle

Leer jouw Lifecycle kennen, begrijpen en koesteren; waaruit deze is ontstaan en hoe deze voor je kunt laten werken, nu en in de toekomst.

Voor aanbod klik hier

Een korte intro naar een review

” Ze heeft mij stap voor stap geholpen om vanuit mijn kracht en kwetsbaarheid mijn leven vorm te geven en mijzelf te accepteren.”

<<lees de ervaring van S.>>

Ik werk met

 • liefdevolle aandacht

 • respect

 • ruimte aan authenticiteit

 • kundigheid

 • integriteit

 • empathisch vermogen

Persoonlijke informatie en gegevens ga ik vertrouwelijk mee om.

Over zogenoemde spelregels voor het samenwerken ben ik graag helder en transparant. Bekijk dan ook mijn algemene voorwaarden via deze link.

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen.

Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie: bekijk de privacyverklaring. 

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.